Hoe Maak Je Een Meisje Verliefd Op Je?

Hoe Maak Je Een Meisje Verliefd Op JeHoe maak je een meisje verliefd op je? dat is wat je in dit artikel gaat ontdekken.

Jongens lijken vaker verliefd te zijn op meisjes dan meisje op jongens. Dat is hoe het meestal lijkt te werken, toch?

Je vindt een meisje leuk en aantrekkelijk, en vervolgens moet je hard je best doen om haar zover te krijgen dat ze je leuk vindt en zich aangetrokken voelt tot jou.

Om de een andere reden lijkt het hele verliefdheidsproces voor sommige jongens moeiteloos te verlopen.

Het ene moment is een jongen in gesprek met een leuk meisje en het volgende moment is ze helemaal gek van hem en smeekt ze hem om mee naar haar huis te gaan.

Waarom gebeurt dit NIET bij jou?

Ik wil dat je even nadenkt over het volgende.

Omdat er waarschijnlijk meisjes zijn geweest die je leuk en aantrekkelijk vonden, maar het waren nooit de meisjes die jij leuk vond.

Heb ik gelijk?

Hoe Maak Je Een Meisje Verliefd Op Je?

De manier hoe jij je gedragen hebt en de dingen die je hebt gedaan, zonder er zelfs bij na te denken hebben ervoor gezorgd dat die meisjes je leuk vonden.

Maar nog belangrijker…

Alle meisjes worden aangetrokken tot jongens om exact dezelfde reden.

Wat ik wil zeggen is dat hetzelfde “ingrediënt” dat ervoor heeft gezorgd dat die meisjes jouw leuk zijn gaan vinden ook kan worden gebruikt om een meisje die je WEL leuk vindt verliefd op je te laten worden.

Toen ik me dit voor het eerst realiseerde was dat toch wel deprimerend.

Ik dacht terug aan al die keren dat ik indruk probeerde te maken op een leuke meid. Dat ik als een kip zonder kop achter haar aanliep en te hard mijn best deed om te laten zien hoe lief en aardig ik was. Om vervolgens keihard in de Friendzone te worden geknikkerd.

Dit gebeurde allemaal omdat ik een heel belangrijk maar simpel idee niet begreep.

De Ingrediënten Van Verliefdheid

Dus, wat zijn dan deze ingrediënten voor verliefdheid?

Het begint er allereerst mee dat een meisje gaat DENKEN aan jou.

Een meisje wordt niet verliefd terwijl ze bij jou is. Ze wordt verliefd terwijl ze niet bij je is en continu aan jou denkt.

En hoe meer je het voor elkaar krijgt dat ze aan JOU moet denken, des te meer ze zichzelf zal overtuigen dat ze verliefd op je is.

Denk er maar eens over na…

Wat zorgt ervoor dat jij achter een meisje aangaat? Ze stuurt je gemengde signalen, toch? Soms lijkt ze je leuk te vinden. Maar op andere momenten lijkt het alsof ze zich verveelt en niet geïnteresseerd is.

Toen ze geïnteresseerd leek, dacht je dat ze bij jouw wilde zijn, en zelf seks met je wilde. En toen ze ongeïnteresseerd leek, was je hopeloos en dacht je continu wat je kon doen om haar weer geïnteresseerd te krijgen.

Een meisje verzend deze gemengde signalen met een doel. Het zorgt er namelijk voor dat jij nog meer naar haar gaat VERLANGEN. Het zorgt ervoor dat jij degene bent die achter haar aanloopt in plaats van andersom.

De verwarring heeft jou in je macht. Het zorgt ervoor dat je meer en meer aan haar gaat DENKEN.

De Sleutel Tot Verliefdheid

De sleutel tot verliefdheid is een proces dat voor meisjes op precies dezelfde manier werkt als bij jongens. Het sturen van GEMENGDE SIGNALEN is een van de meest effectieve manieren om aantrekkingskracht te creëren.

==> 8 redenen waarom je gemengde signalen moet sturen

Dat betekent dat als je de kunst van het verzenden van gemengde signalen beheerst, een meisje achter jou gaat aanlopen en zichzelf overtuigd dat ze verlief op je is.

En er is een heel bijzondere manier om dit te doen. In De Seksgod Methode ontdek je een “Sneaky” techniek waardoor je een vrouw overtuigd dat ze verliefd op je is.

Wanneer een meisje je niet kan peilen, dan heb jij de macht in handen. Ze zal harder haar best gaan doen om je aandacht te trekken. Jongens die een beetje mysterieus en niet te peilen zijn, zijn daardoor super interessant. Een meisje wil een jongen die een uitdaging voor haar is een geen “easy catch”. 

Wanneer een meisje niet zeker weet wat jij voor haar voelt, dan zal ze meer aan je denken. En hoe meer een vrouw aan je denk, hoe meer ze zichzelf overtuigt dat ze verliefd op je is.

Het Is Gemakkelijk Om Dit Verkeerd Te Doen

Het is echter gemakkelijk om dit verkeerd te doen. Je moet wel leren om deze signalen op de juiste momenten te versturen, anders zal niet beseffen dat je haar leuk vindt waardoor alles wat je doet compleet zinloos is.

Zodra je dit hebt geleerd, lijkt het wel alsof je kunt controleren hoe ze over jou denkt.

En er is nog een belangrijk onderdeel, waar je rekening mee moet houden als je gemengde signalen verstuurd. Wanneer je dit doet, zullen er momenten zijn waarop je een stap terug moet doen om datgene wat je hebt gezegd of hebt gedaan op haar te laten inwerken.

De meeste jongens vinden dit heel moeilijk. Dit is vooral het geval bij jongens die deze aanpak voor de eerste keer proberen.

Als jij echt iemand leuk vindt, dan ben je al snel bang dat jet het verpest. Vervolgens bel je haar of stuur je haar een berichtje omdat je op zoek bent naar signalen dat ze je nog steeds leuk vindt.

Maar dit needy gedrag werk juist averechts.

En daarom moet je deze strategie volledig vertrouwen.

*** Zorg er dus voor dat je alle nuances van het verzenden van gemengde signalen goed onder de knie hebt. (In De Seksgod Methode deel ik enkele templates die je hiervoor kunt gebruiken als je niet zeker weet hoe je moet beginnen).

Geloof me. Zodra je dit begrijpt, zal het volledige duidelijk zijn. En als het eenmaal voor de eerste keer werkt, zal je er volledig vertrouwen in hebben.

Andere Artikelen Over Verliefdheid

==> Wat maakt een vrouw verliefd en hoe scoor je eindelijk die “hard te get” vrouw?

==> Wat zorgt ervoor dat iemand verliefd op je wordt?

==> Hoe wordt een vrouw verliefd op je?