Gesprekstechnieken Voor Mannen – 2 Tips Om Een Goede Eerste Indruk Te Maken Op Een Date

gesprekstechnieken voor mannenIn dit artikel behandelen we twee gesprekstechnieken voor mannen om een goede eerste indruk te maken op een date.

Ik heb een vraag voor je. Wanneer je een date hebt hoe voel je je dan? En wel eerlijk zijn.

Heb je dan het gevoel dat je alles onder controle hebt of ben je zenuwachtig en zelf BANG?

Nou, ik heb genoeg “eerste dates” gehad  (en spreek met genoeg andere jongens over hun eerste data) dat ik één ding zeker weet:

De meeste mannen zullen het nooit toegeven, maar ze zijn zenuwachtig of ervaren een verlammende angst.

Als we eerste date hebben met een vrouwe, dan beginnen onze harten sneller te kloppen… onze handen te zweten… en kunnen we de nacht ervoor niet slapen.

Geen grote verrassing, toch?

Maar hier is de echte VERASSING:

Dit alles gebeurt met ons voor een zeer goede (en hulpzame) reden…

Het gebeurt omdat we diep van binnen beseffen dat we nooit een tweede kans krijgen om een ​​eerste indruk te maken op een vrouw.

Eén verkeerde vraag en je wordt verbannen naar de “gewoon vrienden” categorie. Of nog erger je wordt AFGEWEZEN en hoort vervolgens nooit meer iets van haar.

Naast dat we niet weten wat we tegen een vrouw moeten zeggen is dit een van de belangrijkste redenen waarom we zo zenuwachtig en bang zijn als we voor het eerst een leuke vrouw ontmoeten.

Wat kun je doen om je angst en zorgen voor die eerste date te verminderen en in plaats daarvan een geweldige eerste indruk maakt?

Hier zijn de 2 tips die je direct kunt toepassen om een ​​geweldige eerste indruk te maken op een eerste date:

#1: Praat Met Een Vrouw Alsof Het Een Date Is En Geen Sollicitatiegesprek

Elke man die zich tijdens een eerste date TE VEEL focust op beleefd gedrag heeft veel meer kans om over te komen als “stijf.” Hij zal veel meer kans hebben om over te komen als angstig en zenuwachtig.

Het ergste van alles is, dat je meestal de vrouw in kwestie zal gaan vervelen.

Laten we eerlijk zijn. We zijn gehersenspoeld door de massa reclame en onze ouders die ons een onrealistisch beeld opleggen over hoe je een vrouw moet behandelen.

Behandel een vrouw beleefd en met respect. Maar als jij je tijdens een eerste date echter alleen focust op beleefd en respectvol zijn, dan kom het over alsof ze een sollicitatiegesprek met je heeft in plaats van een eerste date.

En raad eens…

Dit soort gedrag gaat er echt niet voor zorgen dat een vrouw jou gaat zien als een persoon waar ze opgewonden van wordt om je weer te zien.

Als een vrouw een succesvolle eerste date heeft gehad, dan zegt ze dingen als: “Hij was grappig” of “er ontstond een geweldige chemie tussen ons” of “Hij was zo leuk, ik denk dat ik echt iets voor hem voel”

Wat ik wil zeggen is dat je een date moet gaan zien als een date en niet als een sollicitatiegesprek. Behandel je date niet als een potentiële werknemer. En voorkom dat je beland in saaie en veilige gesprekken.

Het doel van  je gesprekken is om te flirten met een vrouw. Creëer een leuke en flirterige sfeer. Toon haar je speelse kant en plaag haar af en toe.

Seksueel plagen is naar mijn mening een van de beste manieren om aantrekkingskracht te creëren zodat ze jou gaat zien als een leuke en seksueel aantrekkelijke man. Hierdoor voorkom je in de friendzone beland.

Stel dat ze iets leuks draagt, plaag haar daar dan speels over. Vraag haar op een leuke manier om de deur voor je open te houden.Trek op het moment dat je een High-Five geeft flauw je hand terug.

Deze vormen van plagen werken, maar seksueel plagen combineert de elementen van seksualiteit met plagen waardoor je heel snel kunt escaleren van een normaal gesprek naar een seksueel geladen gesprek.

Als ze je bijvoorbeeld een compliment geeft, reageer dan eens anders dan de gemiddelde man zou doen. Maak een grap als, “Kijk, ik ben niet zoals alle andere mannen. Met complimenten geven krijg je me niet in bed.”

Of als je merkt dat ze per ongeluk naar je kont of kruis kijkt, zou je kunnen zeggen: “Je bent een beetje een stout meisje, vindt je niet?”

Met andere woorden, probeer vooral niet de beleefde, correcte en saaie Hendrik uit te hangen tijdens een date. Voorkom het hebben van saai, veilige gesprekken en focus je op het flirten en seksueel plagen zodat je een leuke en flirterige vibe creëert.

==> Leer hier hoe je met seksueel plagen de man wordt waar vrouwen van nature mee willen daten

#2: Voorkom Vragen Die Dodelijk Zijn Voor De Aantrekkingskracht

Ik heb dat al vaak aangekaart en zal dat blijven doen omdat veel mannen hier schuldig aan zijn.

Of het nu is omdat je nerveus of onzeker bent, niet weet wat goede eerste date vragen zijn, of bang bent dat je niet meer weet wat je moet zeggen om een gesprek gaande te houden, voorkom vragen als:

Hoe vindt je dat het gaat tussen ons?

Of nog erger…

Denk je dat we een goede match zijn?

Dit soort dodelijke vragen komen voort uit pure WANHOOP. En wanhoop is een van de meest dodelijke eigenschappen voor aantrekkingskracht.

Het zorgt ervoor dat een vrouw jouw gaat zien als een Wussy. En als een vrouw je eenmaal gaat zien als een Wussy, dan zal je ze waarschijnlijk zo blijven zien.

Daarom hamer ik er altijd op om de verleidingen van het stellen van saaie eerste date vragen ten alle tijde te weerstaan.

In plaats daarvan, adviseer ik je om open vragen te stellen die een emotionele vonk bij een vrouw opwekken.

Vrouwen hunkeren naar emoties en jij moet in staat zijn om te praten met vrouwen op een manier die haar emoties triggeren. Je kunt dit doen door te praten over emotionele onderwerpen zoals: haar passies, jeugdjaren, vakanties of elk ander gespreksonderwerp die emoties oproepen.

Vragen haar bijvoorbeeld waar ze vroeger heel erg goed in was. Wat haar slechte date ooit is geweest. Het nummer #1 ding waar ze geen nee tegen kan zeggen etc…

Dit soort vragen roepen roepen oude herinneringen op, zorgen voor een positieve emotie en dagen haar uit om over dingen te praten waar ze normaal gesproken niet zo snel met een man over zou praten.

Kortom, voorkom saaie en veilige gesprekken. Creeer een leuke en flirterige sfeer door haar je speelse kant te tonen en haar af en toe te plagen. Stel open vragen die haar emoties triggeren en je zult een goede eerste indruk maken op een date.

Wilt je meer weten over hoe dat kunt doen?

Leer Hoe Jij Met Seksueel Flirten De Man Die Een Vrouw Geobsedeerd Kan Maken Om Met Je Te Daten?

Ontdek de stap-voor-stap instructies en voorbeeldzinnen die je letterlijk kunt kopiëren en gebruiken om de man te worden waar vrouwen van nature mee willen daten en seks mee willen hebben.

Nu De Seksgod Methode 60 Dagen Risicovrij Uitproberen <— KLIK HIER