Praten Met Vrouwen – Trigger Haar Emoties Zodat Zij Jou Gaat Zien Als Een Charismatische Persoon

Praten met vrouwenpraten met vrouwen is niet voor iedereen even makkelijk maar wel noodzakelijk. Je zal op den duur toch een keer je mond moeten opendoen.

Wat je haar vertelt en hoe je het vertelt is wat haar uiteindelijk zal overtuigen dat jij voor haar de moeite waard bent.

Er zijn veel mensen die worstelen met hun gespreksvaardigheden. Je moet je realiseren dat dit niet alleen het geval is bij mannen maar ook bij vrouwen.

In dit artikel behandel ik een aantal geschikte gespreksonderwerpen voor een date. Waar praat je zoal over met vrouwen tijdens een date of een intiem één op één gesprek.

Maar… voordat we verdaan wil ik een HEEL belangrijk ding met je behandelen…

Het Gaat Niet Om WAT Je Zegt Maar HOE Je Het Zegt

De manier waarop jij jezelf presenteert en een verhaal verteld zijn de belangrijkste zaken en maken het verschil tussen succes en falen.

Volgens onderzoeken brengen woorden tijdens gewone gesprekken maar 7 tot 10 procent van de algehele boodschap over. Een groot gedeelte van wat je overdraagt komt door je lichaamstaal.

Dit betekend dat wat je zegt een vrouw weliswaar het één en ander over jou verteld, maar dat je HOUDING en de manier waarop je je beweegt, gebaart en glimlacht een heel andere boodschap kan overbrengen.

Als jij je tijdens het praten met vrouwen teveel focust op de woorden, dan ga je continu over alles nadenken. En dat voorkomt dat je op een dieper niveau een connectie met haar kunt maken. Ze zal je aankijken en bij zichzelf denken dat je niet luistert en niet geïnteresseerd bent.

Geloof niet in het sprookje dat als je over iets praat of een magische openingszin gebruikt, ze je ineens aantrekkelijk vindt. Dat is compleet de verkeerde mentaliteit.

Met deze mentaliteit zeg je onbewust dat zei beter is dan jou. Dat je iets moet doen of zeggen om haar te imponeren en voor je te winnen. Dat is compleet de verkeerde mentaliteit want jij bent NIET minder dan haar.

Onderwerpen Voor Het Praten Met Vrouwen

Wat zijn enkele onderwerpen waar je met een vrouw over kunt praten?

Het kan in principe van alles zijn, maar ik adviseer je om onderwerpen te gebruiken die bepaalde emoties teweeg brengen. Wanneer je dat namelijk hebt bereikt, zal ze jou gaan associëren met dit gespreksonderwerp en de bijbehorende emotie.

Enkele onderwerpen die krachtige emoties teweeg brengen zijn:

  • Reizen (Landen, steden, verhalen, ervaringen)
  • Jeugdervaringen
  • Muziek, film en Tv-series
  • Ambities en toekomstplannen
  • Observaties van je omgeving of van haar

Met een goed gespreksonderwerp om handen kun je de dodelijk stiltes vermijden. Maar een goed onderwerp doet meer dan dat…

Het onderwerp moet een positieve EMOTIE bij haar opwekken en haar uitnodigen tot het maken van een diepere connectie.

Als jij bijvoorbeeld praat over je familie en zei doet dat vervolgens ook, dan triggert dat haar emoties. Vooral als ze heel close is met haar familie.

Onderwerpen zoals reizen zijn een van de meest spannende, leukste en memorabele ervaringen die ze heeft meegemaakt in haar leven.

Vertel een verhaal over waar je bent geweest en wat je hebt gezien en stimuleer haar om te praten over haar reizen. Breng haar terug naar een moment in haar leven waar ze leuke emoties aan heeft overgehouden.

Muziek of films zijn ook goede onderwerpen. Vrouwen zijn gek op muziek en drama. Probeer uit te vinden of ze van muziek houdt. Muziek is per definitie een onderwerp dat veel emoties oproept en daardoor uitermate geschikt is.

Stel Geen Interview Vragen

Hiermee bedoel ik een vraag als: “waar ben je allemaal op vakantie geweest?” of  “van welke muziek hou je?”

In plaats dat je haar deze SAAIE interview vragen stelt, kun je beter vragen stellen die haar terugbrengen naar een leuk moment uit haar leven.

In plaats dat je vraag ”waar ben je op vakantie geweest” kun je vragen “wat is je leukste en spannendste vakantie ooit geweest” Of “wat is het spannendste dat je ooit in je leven hebt gedaan.”

Op deze manier worden de onderwerpen direct een stuk leuker en interessant, maar ook jij wordt direct een stuk INTERESSANTER. Hierdoor ben je beter in staat om leukere, intieme en aantrekkelijke gesprekken te voeren met vrouwen.

Lichaamstaal Tijdens Het Praten Met Vrouwen

Behalve jouw stemgeluid zijn je lichaamstaal en oogcontact de belangrijkste technieken om beter te praten met vrouwen. Zonder goed oogcontact en zonder goede lichaamstaal is het zelfs onmogelijk.

Het onderwerp lichaamstaal is een ongelooflijk uitgebreid onderwerp waar ik al diverse artikelen over heb geschreven. Als je hier wat meer over wilt weten, lees dan deze artikelen:

==> Lichaamstaal spiegelen om vrouwen te versieren

==> Lichaamstaal gebruiken om jezelf onweerstaanbaar aantrekkelijk te maken

In dit artikel behandel ik 3 belangrijke dingen om op te letten als je praat met vrouwen:

  1. Leun altijd naar achteren. De grootste fout die mannen maken, is dat ze te ver naar voren leunen. Dit komt erg agressief over op een vrouw. Als je naar achteren leunt komt dat juist over als ontspannen.
  2. Maak er een gewoonte van om OOGCONTACT te hebben met iedereen waarmee je mee aan het praten bent. Als iemand anders tegen je aan het praten is, zorg er dan voor dat je 50 % van de tijd oogcontact hebt met de betreffende persoon.
  3. Lach vaak. Iedereen weet het: de eerste indruk is heel belangrijk! Iemands gelaatsuitdrukking is VEEL belangrijker dan zijn kleding. Een stralende oprechte lach maakt een uitstekende eerste indruk. En een lachende eerste indruk is wat de mensen zullen onthouden.

Ik hoop dat dit artikel nuttig was. Zo ja, klik dan even op de LIKE knop bovenaan het artikel of laat hieronder je reactie achter.