Waarom Vrouwen Versieren Met Woorden Een Van De Meest Effectieve Manieren Is

vrouwen aantrekken en versieren met woordenIn dit artikel ontdek je waarom het versieren van vrouwen met woorden een van de meest effectieve manieren is.

Als je met vrouwen praat, dan moet je weten hoe je ze kunt boeien en betrekken bij wat je zegt.

En hoe langer je hun aandacht hebt, hoe meer tijd je hebt om aantrekkingskracht te creëren, te flirten en een langdurige band met ze op te bouwen.

Dat is de sleutel tot het succesvol aantrekken en versieren van vrouwen. Het gebruik van verhalen (storytelling) is een van de beste manieren om een vrouw te versieren met alleen woorden.

Maar, je moet wel weten hoe je dat op de juiste manier kunt doen.

Waarom Verhalen Zo Krachtig Zijn?

Denk eerst eens aan drie mannen die je kent en die het allemaal voor elkaar hebben. Mannen die de mooiste vrouwen daten, die de meeste vrienden hebben en misschien wel het meeste geld verdienen.

Denk eens aan al die verhalen die ze vertellen en stel jezelf dan de vraag: zijn ze goed in het vertellen van verhalen? De kans is groot dat ze het zijn, toch?.

Er zijn namelijk een aantal belangrijke redenen waarom verhalen zo krachtig zijn en waarom ze je kunnen helpen met het bereiken van je doelen. Of dat nu een date, vriendin of wilde nacht is.

1) Tonen je persoonlijkheid

Allereerst is een vrouw graag in het gezelschap van een man die ze enigszins kent. Ze moet het gevoel hebben dat je niet zomaar iemand bent die een praatje maakt. Ze wil een stukje van je persoonlijkheid ontdekken.

Het probleem is dat het opdreunen van al je eigenschappen kan overkomen als opschepperig en te hard je best doen. En dat onaantrekkelijke gedrag hebben vrouwen direct door.

De beste manier om stukjes van jouw persoonlijkheid op een subtiele manier voorbij te laten komen, zonder haar te vervelen of als een opschepper over te komen, is door het vertellen van verhalen.

Verhalen laten haar zien wat jouw passies zijn, wat jouw gevoel voor humor is. Ook al vertel je een verhaal over iemand anders, dan nog vertel je dingen over jezelf.

Het laat zien wat je karakter is, hoe je met bepaalde situaties omgaat, het je in het leven staat. Op deze manier toon je meer van jouw persoonlijkheid, dan het simpelweg opdreunen van je eigenschappen.

Mannen die goed zijn in het vertellen van verhalen worden over het algemeen door vrouwen gezien als mannen met hoge waarde omdat ze de vaardigheden hebben om de aandacht te trekken.

2) Betrekken een vrouw en creëren “emoties”

Als je op de juiste manier een verhaal verteld, dan zul je sneller een vrouw bij je gesprek betrekken. We zijn als mensen door de eeuwen heen geconditioneerd om te luisteren naar verhalen.

Elke film, boek, Tv-serie is gevuld met verhaallijnen. Verhalen bestaan al eeuwen en zullen nooit verdwijnen.

En de reden hiervoor is SIMPEL…

Verhalen creëren emoties in vrouw. Verhalen zorgen ervoor dat we even ontsnappen uit onze dagelijkse (saaie) realiteit.

Onze dagelijkse realiteit is iets wat we ervaren als logisch en logica bevat geen emoties. Je kunt een vrouw niet beïnvloeden met logica. Je kunt een vrouw niet op een LOGISCHE manier overtuigen dat ze je leuk moet vinden.

Om ervoor te zorgen dat een vrouw jouw aantrekkelijk gaat vinden of met je wil gaan daten, moet je haar eerst in een emotionele toestand brengen.

Een vrouw neemt beslissingen op basis van gevoelens! 

Gebruik elementen als intriges, nieuwsgierigheid, humor, verassingen om haar uit de dagelijkse sleur te halen, en om die cruciale emoties te triggeren.

Dit soort gevoelens zullen vrouwen overtuigen dat jij degene bent die het snapt. Dat jij degene bent waar ze een leuke en spannende tijd me kan beleven.

3) Creëren aantrekkingskracht

Als jij je op de juiste manier storytelling toepast, dan zul in staat zijn om aantrekkingskracht te creëren haar laten verlangen om bij je te zijn. Het maakt niet veel uit hoe je die gevoelens die leiden aantrekkingskracht creëert. Creëer ze gewoon.

Ga eens na hoe je met je verhalen die emoties waar vrouwen zo naar verlangen kunt opwekken.

Het doel van je verhaal is om emoties op te roepen zoals: een gevoel van opwinding, een gevoel van geilheid, het gevoel van sociale acceptatie, het gevoel van onzekerheid omdat ze het gevoel heeft dat je voor een ander zou kunnen kiezen.

Wil Jij Een Meester Worden In Het Vertellen Van Verleidelijke Verhalen?

Als jij serieus wilt leren hoe je een ​​meester kunt worden in het vertellen van verleidelijke verhalen, dan adviseer je om te kijken of De Seksgod Methode iets voor jou is.

Dit programma leert je stap voor stap de geheime taal van seksuele communicatie zodat een vrouw zich seksueel aangetrokken voelt tot jou.

Nu De Seksgod Methode 60 Dagen Risicovrij Uitproberen <— KLIK HIER