Dating Tips & Geheimen is een uitgebreide verzamelplaats die je advies geeft over flirten, vrouwen benaderen en het verbeteren van je dating- en sociale leven.

Je vindt hier talloze artikelen met zeer effectieve tips en technieken geschreven in helder Nederlands. Veel dingen die je al wist maar eigenlijk altijd vergeet toe te passen, én veel nieuwe inspiratie die je aan het denken zet.

De website wordt door duizenden mensen gebruikt als dagelijkse inspiratie en als ‘schop onder de kont’ om ze te helpen met het verbeteren van hun liefdes- en sociale leven.

Wie Zit Er Achter?

Dating Tips & Geheimen ontvangt maandelijks duizenden bezoekers en wordt met liefde gerund door mij (Mike).

Ik voel me goed als ik mensen gelukkiger kan maken. Met deze website en mijn producten wil ik zoveel mogelijk mannen HELPEN om meer succes te hebben in hun dating en sociale leven.

Dit doe ik door gratis artikelen en video’s te publiceren, goede boeken aan te bevelen en zelf boeken en programma’s te ontwikkelen.

Ik ben geen wetenschapper. Ik heb een aantal jaren ervaring op het gebied van vrouwen ontmoeten en dating en ik vind het geweldig om mezelf te blijven ontwikkelen.

Wat ik doe is simpelweg alle inspiratie, kennis, ervaring en levenslessen delen op deze website in een heldere taal. Ik richt me puur op wat werkt, en maak dat voor jou zo simpel mogelijk.

Wie is Mike Meijer?

Al meer dan 6 jaar geeft Mike mannen advies over hoe ze  moeten flirten, vrouwen benaderen en het verbeteren van hun innergame en je sociale leven. Hij staat bekend om zijn vermogen om te verlegen mannen te helpen om betere gesprekken te voeren met vrouwen.

Hij houdt van persoonlijke zelfontwikkeling en is gepassioneerd om andere mannen te helpen om hun ware potentie te ontdekken.

In 2012, lanceerde Mike de site www.datingtipsgeheimen.nl  De site was voor Mike een manier om alle informatie en ervaringen die hij door de jaren heen heeft opgedaan te delen door het geven van eerlijk dating advies.

De site bevat veelal tips en technieken over hoe je gesprekken moet beginnen en gaande kunt houden met vrouwen, evenals producten om mannen te helpen met hun dating en sociale leven. De site maakt gebruik van een positieve en motiverende benadering om mannen te helpen met het verbeteren van hun liefdes- en sociale leven.

Mike heeft ook Het Sociaal Meesterschap Programma ontwikkeld als een manier om in te spelen op het idee van een mastermind. Het programma is een mastermind van mannen die samen leren om zo uitzonderlijke resultaten en successen te kunnen behalen.

Het programma gaat veel verder dan adviezen over dating en vrouwen versieren. Het programma duurt 24 weken en helpt mannen met het verbeteren van allerlei gebieden om zo beter te kunnen omgaan met vrouwen.

Waarom Zou je Mij Moeten Geloven?

Op het internet zijn er veel website die je proberen te overtuigen dat zij alle antwoorden hebben. Nou, helaas voor jou, ik heb niet alle antwoorden.

Maar ik denk wel dat ik een aantal van de meest belangrijke antwoorden voor je hebt. De vraag die je waarschijnlijk wil stellen is “Waarom zou ik geloven wat Mike zegt? ‘.

En mijn antwoord zou dan zijn: Je moet me NIET blindelings geloven.

In feite, zou ik je adviseren dat je mijn artikelen en producten benaderd met gezonde dosis scepsis, en vanuit een “wetenschappelijke” perspectief.

Ik wil alleen maar dat wat je van mij leert ook ECHT in de praktijk toepast. Alle producten en programma’s, die ik verkoop worden geleverd met een 100% geld terug garantie.

Je mag al mijn boeken en programma’s risicoloos doorlopen en uitproberen en als jij van mening bent dat je niet het resultaat krijgt dat ik garandeer, dan krijg je DIRECT het volledige bedrag teruggestort.

Er worden geen vragen gesteld, geen kleine lettertjes en je mag de producten gewoon houden.

Ik denk dat je zult zien dat ik niet geïnteresseerd bent in dingen die niet werken. Ik hou van dingen waarmee je resultaten krijgt.

Pas nadat je hebt gezien dat mijn producten en programma’s ook daadwerkelijk werken wil ik dat je me “gelooft”.

En natuurlijk ben ik ook maar een mens en heb ik mijn gebreken. Maar ik denk eerlijk dat mijn programma’s een van de beste in Nederland zijn waar ik voor de volle 100% achter sta.

– Mike

Wil Je Mike Volgen?

Dat Kan:

Volg mij via: Facebook