Het Geheim Voor Meer Seks Met Vrouwen Deel 2

Dit is een gastartikel van SmoothDoc van de Dating Doctors, het grootste bedrijf in Nederland wat advies geeft over dating en relaties.

In deel 1 van de tweedelige reeks over het geheim van meer seks met vrouwen hebben we behandeld dat een heleboel vrouwen wel seks willen met een man zonder enige verplichting en zonder zich daarbij schuldig of oncomfortabel bij te voelen.

Het is dus belangrijk dat je een vrouw hierop niet veroordeeld maar dat je je hiervoor openstelt. Hier toon je zelfvertrouwen en kom je aantrekkelijker over. Ook zal ze hier door inzien dat jij open bent over jouw seksuele ervaringen en dat je haar niet veroordeelt. Op dat moment voelt zij zich veilig om haar volledige seksualiteit aan jou te laten zien.

Wees Haar Feministische Bondgenoot

Ja, zeker ik doe een beroep op je om ook te gaan strijden voor de feministische zaak. WTF? Waarom in hemelsnaam. Nou als jij meer wilt neuken dan helpt je dit zeker om meer seks te hebben met vrouwen. Het is een soort verlicht egoïsme.

Verlicht egoïsme. Hoezo Pim?

Nu mannen raken vaak verward in rare verhalen over feministische lesbo’s die mannen zouden haten. Het is weer een verhaal dat mannen iets in zouden moeten gaan leveren. Het is weer een verhaal dat mannen zich moeten gaan gedragen als liefelijke vlindertjes met een beetje vrouwelijke trekjes. Het is een verhaal dat mannen onder feministische principes minderwaardig zouden zijn.

Nou het principe van feminisme is helemaal niet gebaseerd op mannenhaat of dat mannen zouden moeten veranderen of minderwaardige zijn. Het principe van feminisme is gebaseerd op gelijkwaardigheid en gelijke kansen. Het is gebaseerd op het ‘vrij radicale idee’ dat vrouwen ook mensen zijn. Als vrouwen ook mensen zijn dan kun je ze dus ook gelijke kansen en gelijkwaardig behandelen.

Op het moment dat een man bijvoorbeeld klaagt dat vrouwen nooit als eerste het initiatief nemen in een versierpoging klaagt hij over een nog steeds bestaand verrot systeem uit ouder tijden. Het is een systeem wat nog steeds bekrachtigt wordt en ontstaan is uit vroegere gewoontes.

Elke keer wanneer een man zich verwondert waarom een vrouw niet zoveel van seks houdt (lijkt te houden) staart hij naar een verouderd systeem uit vroeger tijden. Elke keer wanneer je tegen een man zegt die zijn gevoel uit – “Gedraag je niet zo homo, of “doe eens normaal joh” straf je een medebroeder. Je straft deze man omdat hij zich niet gedraagt volgens de strikte definitie van een man.

Dat zijn allemaal zaken die feminisme tracht te veranderen. Feminisme vecht tegen de traditionele definities hoe een man en vrouw zich zouden moeten gedragen. We weten allemaal dat er onofficiële dwangbuizen naar geslacht bestaan.

Deze onofficiële regels zijn juist de zaken die ervoor zorgen dat jij minder seks krijgt, dan dat jij waarschijnlijk wel zou willen. Het beste wat je kan doen is je eerst bewust zijn wat voor druk de samenleving legt op jou als man.

Op het moment dat je druk kan herkennen, kun je ermee om leren gaan. Op het moment dat jij er mee om kan leren gaan, kan jij vrouwen (die vaak een nog veel ergere druk uit naam van hun geslacht ervaren) leiden naar verlichting.

Dat bedoel ik met verlicht egoïsme.

De seksuele revolutie startte met het uitvinden van de pil. Samen met abortus zorgde dat voor 1 van de allergrootste doorbraken van het feminisme. Op dat moment was het voor vrouwen namelijk niet langer noodzaak om rekening te houden met zwangerschap.

Het opende voor mannen en vrouwen een compleet nieuwe wereld. Een nieuwe revolutie zou kunnen beginnen bij mannen die niet langer andere mensen veroordelen. Het is hun leven, wat heb jij er eigenlijk mee te maken?

Op het moment dat jij wel veroordeelt ben je namelijk actief bezig terug in de tijd te gaan. Een tijd waarin het nog veel moeilijker is om vaker seks te hebben. Denk er maar eens over na, en als je goed nadenkt wil jij je vast wel aansluiten bij de feministische zaak. Jouw steentje bijdragen aan gelijkwaardigheid en sociale verandering is echt in jouw eigen belang. Daarbij komt nog, je bondgenoten zijn vaak echt heel sexy ;-).

Word Beter In Seks

Heb je ooit een leuke tijd tussen de lakens beleeft met een vrouw, alleen ze nam daarna nooit meer contact met je op? Dat voelt meestal niet zo goed, toch? De meeste mannen willen dat in ieder geval zo veranderen tot op het punt dat ze zelf wel bepalen of ze nog contact opnemen of niet?

Stel jezelf eerst maar eens een vraag. Weet je zeker dat al jouw sekspartner de beste seks ooit met jou hebben gehad. Of heb je in ieder geval een sterk vermoeden dat het zo is?

Een tweede vraag die ik je wil stellen is; “Voel jij jezelf wel eens wat onzeker in bed?” Zou je graag wat meer zelfvertrouwen willen zodat jij jezelf wat meer zou kunnen ontspannen?

Ik ben namelijk naar een seksseminar geweest waarin precies die vragen voor mij nu naar uiterste tevredenheid beantwoord zijn. “Ja, ik weet nu bijna zeker dat vrouwen met mij hun allerbeste ervaringen hebben”, “Ja, ik voel mezelf meer ontspannen waardoor ik en mijn vrouwelijke sekspartner veel meer kunnen genieten van de seks.”

Ik begrijp dat je als man nooit klachten hebt gehad. Die had ik namelijk ook niet. Ik dacht dat ik eigenlijk best wel goed was in bed. Echter, les in seks? Nee dat had ik toch nog nooit gehad. Uiteindelijk ben ik een keer naar een seksseminar geweest, en daar leerde ik pas echt wat seks was.
Het was echt bizar hoeveel ik leerde in maar 2 dagen.

Verband Tussen Beter In Seks Zijn En Meer Seks

Wellicht zie je niet meteen het verband waarom beter zijn in seks zorgt voor meer seks met vrouwen? Nou vrouwen praten dingen aan elkaar door. Ik zelf heb het nog niet meegemaakt, alleen een andere man (die ook geweest is na dit seksseminar) vertelde dat hij een trio had omdat een vrouw aan een andere vrouw vertelde hoe goed hij wel niet was in bed. Dit soort dingen gebeuren gewoon.

Daarnaast zorgt het er voor dat vrouwen altijd terugkomen. Ze willen altijd meer seks met je.

Nou dit is wel de meest simpele manier om aan meer seks te komen natuurlijk. Gewoon de bestaande lijntjes in stand houden. Het leuke ervan is dat hierdoor er ook hele bevredigende relaties kunnen ontstaan. Jij en zij krijgen namelijk veel meer de tijd om elkaar eens goed te leren kennen. Seks is in ieder geval nooit de afknapper die ervoor zorgt dat jullie elkaar nooit meer zien.

Nieuwsgierig geworden ga eens naar de info voor het seksseminar. Hier zal je alles vinden voor meer en betere seks met vrouwen. Klik hier om meteen je ticket te bestellen.

Alex May - versiercoach

Over de auteur:

Pim of SmoothDoc is coach bij de Dating Doctors, het grootste bedrijf in Nederland wat advies geeft over dating en relaties. Hij heeft o.a. het boek Uitgaan van Jezelf geschreven over hoe jij je authentiek kan gedragen terwijl je vrouwen aan het versieren bent tijdens het uitgaan!

Uitgaan van jezelf