Het Geheim Voor Meer Seks Met Vrouwen Deel 1

Dit is een gastartikel van SmoothDoc van de Dating Doctors, het grootste bedrijf in Nederland wat advies geeft over dating en relaties.

Ben je op zoek naar meer seks met vrouwen? Wil je een fuck buddy relatie, of een one night stand of wil je gewoon seks hebben zonder enige verdere verplichting naar elkaar toe?

Nu heb je vast ondervonden dat je dan een enorme horde tegenkomt. De grootste horde voor meer seks met vrouwen in de huidige westerse samenleving is sociale conditionering. Mannen en vrouwen gedragen zich volgens bepaalde onofficiële regels. Zelfs als je bewust op de hoogte bent van die regels, dan nog is het vaak moeilijk de oplossingen te zijn.

Er zijn een heleboel vrouwen die wel seks willen met een man zonder enige verplichting en zonder zich daarbij schuldig of oncomfortabel te voelen. Alleen vrouwen worden constant gebombardeerd door de samenleving met boodschappen waarin ontkenning en schaamte een grote rol spelen.

Veel reclame is doorspekt met seks, en toch mag je als vrouw vaak nog steeds niet TE veel seks hebben. Nog steeds is een man vaak een binkie als hij veel seks met vrouwen heeft. Nog steeds is een vrouw vaak een slet als een vrouw veel seks met mannen heeft.

Dit zorgt ervoor dat wanneer je seks wilt, je te maken hebt met zaken waarin vrouwen min of meer trachten aan te voldoen. Ze willen graag niet te snel met je naar bed, want wat zal hij anders wel niet van me denken? Ze willen niet met je naar bed omdat ze bang zijn dat hun reputatie eronder zal gaan leiden…

Veroordeel Niet

Een grote blokkade voor vrouwen is dat ze bang zijn om sociaal gebrandmerkt te worden als een slet. Een vrouw die zich openlijk seksueel uit wordt vaak zo al veroordeeld. Hoeft ze niet eens echt seks te hebben met mannen. Zo’n vrouw wordt gezien als ‘minder waard’ of wellicht zelfs ‘beschadigd’ of zelfs een ‘vieze vrouw’.

Nu geen enkele vrouw wil die kwalificaties, en doet ook haar best om haar reputatie redelijk schoon te houden. Zelfs vrouwen die zelf mannen benaderen worden gezien als ‘te agressief’ en zelfs ‘wanhopig’. Zoiets doe je niet, waardoor de meeste vrouwen wachten tot er beweging komt vanuit de mannelijke hoek.

Elke keer als je vrouwen veroordeelt, help je als het ware mee met het stimuleren van – voor jou negatief – vrouwelijk gedrag. Stel je dus open voor vrouwen. Word niet jaloers als ze iets over andere mannen vertelt waarmee ze ook date of het deed.

Vertel gewoon ook iets over jouw ervaringen met vrouwen. Sterker nog, leidt daarin. Het is helemaal niet belangrijk dat zij het ook met andere mannen leuk heeft. Het is belangrijk dat ze nu met jou is. Op dat moment kom je vol zelfvertrouwen over. Daardoor wordt je alleen maar aantrekkelijker voor haar.

Ook zal ze hier door inzien dat jij open bent over jouw seksuele ervaringen en dat je haar niet veroordeelt. Op dat moment voelt zij zich veilig om haar volledige seksualiteit aan jou te laten zien. Nu, dat is toch wel iets wat je wilt, niet waar?

Vrouwen Willen Net Zoveel Seks Als Mannen

Voor veel mannen is dit een beetje een “Ja, dat wist en weet ik wel hoor Pim”. Toch voor heel mannen is er nog steeds een beetje het idee dat vrouwen niet zoveel van seks houden als mannen. Daarbij leeft er bij veel mannen ook een destructief idee .

Het is idee dat vrouwen wellicht wel beledigd zouden zijn als ze laten zien dat ze seksuele mannen zijn. Voor de meeste vrouwen is dit net zo goed een “Ja, dat wist en weet ik wel hoor Pim”. Het verbergen van je seksuele interesse is veel meer een afknapper dan het laten zien ervan.

Natuurlijk als een vrouw afwijzend reageert, dan bind jij een beetje in. Echter er zijn genoeg vrouwen die helemaal niet afwijzend op een beetje seksuele interesse reageren. Begin eens met haar aan te raken, en ga later eens naar zachte strelingen.

Vind ze het niet leuk?

Nou dan zorgt ze er zelf wel voor dat ze de afstand tussen jou en haar vergroot wordt. Ze is oud en wijs genoeg. Ze kan best wel tegen wat seksuele interesse van jou. De meeste vrouwen zijn zelfs gevleid.

Sommige vrouwen zijn zelfs op een bepaald moment gewoon enorm geil en willen gewoon keihard geneukt worden. Op het moment dat jij dan beleeft gaat zitten doen, gaat zij er teleurgesteld met een ander van door.

Accepteer dus volledig dat vrouwen net zoveel seks willen als wij. Het is een belangrijke factor in het communiceren met vrouwen. Het is een belangrijke factor voor vrouwen om te zien dat je als man haar volledig begrijpt. Het is een belangrijke factor voor een vrouw om haar seksualiteit aan jou te kunnen laten zien.

Je hebt dus beiden interesse in iets wat heel goed voelt en je veel plezier geeft. Je pakt dus niks van haar af, je deelt iets met haar wat zij graag wilt. Dat geeft een hele andere dimensie in het praten met en het ervaren van een vrouw.

Klik hier om deel 2 te lezen van het geheim voor meer seks met vrouwen

Over de auteur:

Pim of SmoothDoc is coach bij de Dating Doctors, het grootste bedrijf in Nederland wat advies geeft over dating en relaties. Hij heeft o.a. het boek Uitgaan van Jezelf geschreven over hoe jij je authentiek kan gedragen terwijl je vrouwen aan het versieren bent tijdens het uitgaan!

Uitgaan van jezelf