Meisje Negeert Me Op Whatsapp – De Keiharde Realiteit Waarom Een Meisje Je Berichtjes Negeert!

Meisje Negeert Me Op WhatsappNegeert een meisje je op Whatsapp? lees dan snel verder want in dit artikel ontdek je de keiharde realiteit waarom een meisje niet reageert op je berichtjes.

De meeste mannen sturen de VERKEERDE berichtjes naar een meisje die ze leuk vinden. Hierdoor zorgen ze er ONBEWUST voor dat een meisje op den duur niet meer reageert op hun berichtjes.

En de reden waarom ze niet meer is HEEL SIMPEL!

Ze Maken Een Van Deze Drie Veel Voorkomende Fouten!

Fout #1: Ze VERVELEN een meisje door haar continu saaie, voorspelbare en niets zeggende berichtjes te sturen.

Fout #2: Nadat ze eenmaal de aandacht van een meisje hebben getrokken, doen ze niets om SEKSUELE SPANNING en AANTREKKINGSKRACHT te creëren.

Fout #3: Of ze zijn maanden lang haar TEKSTBUDDY terwijl zij al die tijd al met een andere jongen naar bed gaat.

Hier is keihard FEIT:

Als een meisje jou haar telefoonnummer geeft, dan heb je maar een BEPERKTE tijd om dat nummer om te zetten in een date, wilde nacht of relatie.

Voor elke seconde dat je langer wacht verkleinen je kansen als sneeuw voor de zon om ooit nog met haar te kunnen daten.

Hier Is Een Ander Feit En Hier Gaan De Meeste Mannen De Fout In!

De meeste jongens denken dat hoe meer Whatsapp berichtjes ze haar sturen, hoe leuker ze hen zal gaan vinden en hoe meer kans ze bij een meisje zullen hebben.

Maar dat is niet zo.

Er zit een heel klein stemmetje in het hoofd van elk meisje die haar vertelt…

Als hij werkelijk “DE WARE” voor mij zou zijn, dan zou het al gebeurd zijn. Meisje willen wanhopig geloven dat wanneer er een bepaalde “chemie” tussen beide is, ze zal worden weggevaagd.

En dit is precies de reden waarom het versturen van saaie, voorspelbare en logische berichtjes ervoor zorgt dat een meisje op den duur je berichtjes zal NEGEREN.

Dus Wat Moet Je Dan Doen?

Het is vrij eenvoudig. In Van Tekst Naar Seks programma behandel ik uitgebreid de onderstaande 3 bewezen stappen dat elk meisje MOET doorlopen om een telefoonnummer om te zetten in een date of seks.

Stap 1: Als eerste stuur je haar een paar “RADAR” berichtjes. Het enige doel van deze berichtjes is om op haar radar te verschijnen om zo haar volledige aandacht te hebben.

Deze berichtjes tonen haar dat je anders en spannend bent, waardoor ze je gaat zien als een aantrekkelijke, leuke, en charismatische jongen. Een jongen die sensualiteit en seksuele spanning teweeg brengt, die de toon set voor al jullie toekomstige interacties.

Na het verzenden van een paar “radar” berichtjes zal ze aan je blijven denken.

Stap 2. Vervolgens moet je een ‘emotionele band’ met haar opbouwen die verder gaat dan een “casual” flirt.

Deze tekst toont haar dat ze GEEN willekeurig meisje is die in jouw telefoon staat, maar geeft haar het gevoel dat ze bijzonder is en dat zij als persoon warme gevoelens bij jou veroorzaakt.

Stap 3. Tot slot, plan je het idee dat je SEKS met haar hebt in haar geest, zodat ze naar JOU begint te verlangen, hunkeren en smachtend in haar slaapkamer op je wacht.

Deze tekst toont haar dat jij het type man bent die het voor elkaar krijgt dat jullie seks met elkaar hebben, die haar wanhopige maakt om bij je te zijn en fantaseert over het hebben van seks met jou.

Deze drie specifieke volgorde van berichtjes noem ik “DE TRIADE”

En weet je wat er zo geweldig is aan DE TRIADE?

Het kan vrijwel in ELKE situatie worden toegepast en stelt je in staat om op “De Automatische Piloot” meer dates en seks te hebben.

Dit betekent dat je NOOIT meer als een idioot met je telefoon in je hand staat en geen idee hebt wat te schrijven.

Je moet gewoon achterover leunen en DE TRIADE het werk laten doen. Ik heb een speciale pagina met meer uitleg over hoe het precies werkt.

== > Ontdek hoe slechts DRIE MAGISCHE BERICHTJES je telefoon veranderen in een vrouwenmagneet

Je ontdek o.a. hoe je je berichtjes zo kunt opstellen dat ze een vrouw OPGEWONDEN maken, onweerstaanbare emoties veroorzaken, en haar geïnteresseerd maakt in alles wat je te zeggen hebt.

Hoe jouw berichtje er op een subtiele manier voor kan zorgen dat ze gaat fantaseren over hoe het zou zijn om SEKS met JOU te hebben.

(LET OP!!!!! Deze berichten zijn zo krachtig dat ze continu denkt over het hebben van seks met jou)

Daarnaast ontdek je ook welke 6 veel voorkomende berichtjes je juist NOOIT naar een vrouw moet sturen.

== > Ontdek hoe slechts DRIE MAGISCHE BERICHTJES je telefoon veranderen in een vrouwenmagneet