Wat Is Het Perfecte Eerste Berichtje Dat Je Naar Een Vrouw Stuurt Nadat Je Haar Nummer Hebt Gekregen?

Gefeliciteerd, je hebt haar telefoonnummer gekregen. Goed gedaan, maar waarschijnlijk vraag je je nu af wat: wat zeg je in je eerste berichtje.

Veel jongens denken veel te veel na over wat het ‘PERFECTE’ eerste berichtje is. Uiteindelijk komen ze dan met saaie en voorspelbare tekst, zoals: “Hoi, leuk je gisteren ontmoet te hebben. Hoe gaat het met je?”

FOUT, FOUT, FOUT!

In dit artikel ontdek je een veel effectievere manier.

Maar, onthoud allereerst dat…

Jouw Eerste Berichtje Zorgt Opnieuw Voor Een Eerste Indruk

Je eerste SMS of Whatsapp berichtje zorgt ervoor dat jij opnieuw een EERSTE INDRUK maakt bij haar.

Het zet de toon voor de rest van de interactie. Je moet haar laten zien dat jij die leuke spannende en zelfverzekerde man bent die ze eerder al heeft ontmoet.

En het BELANGRIJKSTE is dat je uiteindelijk wilt dat ze reageert op je berichtje en kunt toewerken naar je uiteindelijke doel, namelijk het hebben van een DATE.

Flirten Via SMS OF Whatsapp Berichtjes

Als je wilt flirten via SMS is het belangrijk dat je haar GEEN saaie en voorspelbare SMS berichtjes stuurt.

Een aantrekkelijke vrouw krijgt dagelijks wel een of meerdere SMS’je of een Whatsapp berichtjes van andere jongens die haar leuk vinden.

Je moet dus opvallen en je weten te ONDERSCHEIDEN t.o.v. van de rest van de concurrentie.

Dus, wat STUUR je haar dan?

Stuur haar een leuk, flirterig, en plagend berichtje.

Een geweldige manier om je te onderscheiden met je eerste berichtje is door gebruik te maken van een koosnaampje.

Een koosnaam (troetelnaam) is een liefkozende benaming die je haar geeft. Hier is een voorbeeld van een slecht eerste SMS bericht:

“Hey, hoe was je dag?”

Als je deze tekst naar een leuke vrouw stuurt, dan beland je gegarandeerd in de ‘delete’ map van haar telefoon. Het is geen leuk, flirterig of plagend berichtje en er wordt geen gebruik gemaakt van een koosnaampje.

Hier is een voorbeeld van een goed eerste SMS bericht:

Stel dat je een studente bent tegengekomen die geneeskunde studeert en jullie hebben samen aan de alcohol gezeten? Dan kun je bijvoorbeeld het volgende sturen:

‘Hey dokter! Ik heb even met mijn huisarts gebeld en die vindt dat artsen zelf geen alcohol moeten drinken. Ik weet niet of ik later bij jouw praktijk kom! Xx’

Je ziet dat hier gebruik wordt gemaakt van een koosnaam (dokter) en daarnaast is het een leuke en plagende tekst. Waarom is dit berichtje dan zoveel beter en hoe kan je leren om elke keer een effectief berichtje te sturen.

Volg daarvoor deze drie richtlijnen:

Regel #1: Het moet een leuk berichtje zijn waar ze om moet lachen.

Je allereerst MOET op haar radar verschijnen. Dit kan je doen een koosnaam te gebruiken, door haar op een speelse manier over iets te plagen, en door iets leuks te vermelden, dat alleen jullie twee hebben meegemaakt.

Regel #2: Het moet een emotie bij haar opwekken (zodat ze nog meer interesse voor je zal gaan tonen)

Emotie = aandacht. Als jij een (positieve) emotie, bij haar weet op te wekken, dan heb je haar aandacht. En hoe meer AANDACHT ze voor jou heeft hoe meer ze aan je zal denken.

Regel #3: Het moet haar ‘triggeren’ om te reageren (zodat ze je elke keer iets terug stuurt!)

Als je je ooit hebt afgevraagd waarom ze niet reageerde op je berichtjes, dan is het waarschijnlijk omdat je deze drie regels niet hebt gevolgd.

Wanneer Stuur Je Haar Een Eerste Berichtje?

Het is belangrijk dat je niet TE LANG wacht met het versturen van een eerste ‘radar’ tekst.

Als je te lang wacht is er een kans dat kan ze je VERGETEN of denken dat je niet zelfverzekerd genoeg bent om het initiatief te nemen.

Probeer haar daarom nog dezelfde dag (of nacht) of de dag erna een berichtje te sturen. Als je dat doet, zorg er dan voor dat je eerste berichtje een leuk berichtje is, een berichtje wat haar aan het LACHEN maakt.

Het dient een EMOTIE op te wekken zodat ze aan je denkt en nog meer interesse voor je zal hebben.

Als je haar een berichtje hebt gestuurd, leg dan je telefoon 5 minuten aan de kant en verwacht niet DIRECT een reactie van haar.

Ontdek Hoe Jij Door Het Versturen Van Slechts 3 ‘Magische ‘Tekstberichten Meer Dates En Seks Kunt Hebben

Wil jij de geheimen ontdekken over hoe je door het versturen van slechts 3 magische tekstberichten meer DATES en SEKS kunt hebben?

Deze exacte stappen en technieken kunnen vrijwel in elke situatie worden toegepast … en stelt je in staat om op de automatische piloot met meer vrouwen te daten en seks te hebben.

Direct Het Van Tekst Naar Seks Programma 60 Dagen Risicoloos Uitproberen! <– Klik Hier!