Whatsapp Dating Tips Geheimen – De Geheimen Om Te Flirten Via Whatsapp

Whatsapp dating tips geheimen - flirten via whatsappIn dit artikel ontdek je het geheim om te flirten via Whatsapp en SMS.

Ik ben van mening dat een van de belangrijkste gebieden waar veel mannen PROBLEMEN mee hebben het concept is van ‘het veroorzaken van emoties’.

Mannen MISBRUIKEN dit concept tot in het extreme. Ze gedragen zich overdreven aardig, dramatisch, belachelijk, of zelfs sentimenteel.

Leer de juiste manier om te FLIRTEN via Whatsapp met Het Van Tekst Naar Seks Programma

Ik begrijp echter heel goed waarom dit probleem is.

Mannen zijn niet ‘genetisch geprogrammeerd’ om volledig te BEGRIJPEN hoe we op zo’n manier kunnen communiceren dat het bij een vrouw emoties opwekt.

Wij hebben ook niet de NOODZAAK om te communiceren met veel emoties. Het is net als het leren schrijven met je andere hand. Het voelt onnatuurlijk, vreemd, en slordig.

Hoewel, als je echt wilt leren hoe je effectief kunt communiceren met vrouwen dan is emotionele communicatie een van de BELANGRIJKSTE vaardigheden die je nodig hebt.

Gelukkig heb ik goed nieuws voor alle mannen onder ons. Emotionele communicatie is namelijk veel meer “mannelijk” dan je je realiseert.

Dat komt omdat “emotionele communicatie” bedoelt is om ervoor te zorgen dat een vrouw zich VROUWELIJK voelt. Onthoud deze zin.

Om ervoor te zorgen dat een vrouw zich vrouwelijk voelt, hoef je je NIET vrouwelijk te gedragen. Nee, je gedraagt je als een ECHTE man.

Helaas, begrijpen de meeste mannen niet hoe ze zich als een echte man moeten gedragen, waardoor ze niet begrijpen hoe ze een vrouw emotioneel kunnen raken.

Ontdek hier de JUISTE manier om te communiceren met vrouwen (Klik HIER)

Wees Geen Interviewer Maar Maak Statements

Maak altijd STATEMENTS in plaats van dat je overkomt als een interviewer die saaie ‘waarom’ vragen stelt.

Een statement is een PERFECT voorbeeld van mannelijke communicatie. Het is assertief, zelfverzekerd en “domineert” een gesprek.

Het zorgt ervoor dat een vrouw over een statement nadenkt, erop reageert en er vragen over stelt. (allemaal “vrouwelijke” reacties).

Een van de makkelijkste en meest effectieve manieren om emoties bij een vrouw op te roepen is met behulp van VERASSINGEN.

Wees Onvoorspelbaar

Vrouwen houden van een man die onvoorspelbaar is. En zoals ik heb aangeven in het Van Tekst Naar Seks Programma zijn “patronen” vaak de reden waarom de spanning uit een relatie verdwijnt.

Voorspelbare patronen zorgen ervoor, dat het gevoel wat ervoor heeft gezorgd  dat een vrouw voor je is gevallen, langzaam verdwijnt. Daarom moet je absoluut patronen VERMIJDEN!

Soms kan een vrouw “verrassen” iets heel simpels zijn zoals als het inlassen van een “radio stille” van een aantal dagen om haar vervolgens een berichtje te sturen alsof er niets is gebeurt.

Denk hier maar eens over na!

Waarschijnlijk heb je wel een paar mensen die je om de paar dagen een SMS’je of Whatsapp berichtje stuurt. Stel je nu eens voor dat een van die mensen plotseling niet meer reageert.

Aanvankelijk zou je het waarschijnlijk niet doorhebben, maar na een week of twee zul je je waarschijnlijk beginnen af ​​te vragen hoe het me ze gaat, of er iets is gebeurd of dat je ze misschien hebt beledigd.

En als ze je vervolgens een berichtje sturen… BAM!

Het triggert direct je gevoelens.

Reageer Niet Altijd Direct Op Haar Berichtjes

Soms is het niet beantwoorden van een SMS of Whatsapp berichtje alles wat je moet doen om haar emotiebatterij op te laden.

Bovendien, veroorzaakt het niet beantwoorden van een berichtje een krachtiger emotioneel gevoel dan alles wat je ook maar zou schrijven.

Het opwekken emoties doe je door je creativiteit te gebruiken en door “out of the box” te denken.

Hoewel het gebruik van woorden de meest voor de hand liggende manier is om een emotie vonk te veroorzaken, is het nog maar een manier.

Het Abrupt Beëindigen Van Een Gesprek

Een andere en KLASSIEKE manier is het abrupt beëindigen van een telefoongesprek op het moment dat je een verhaal of iets anders vertelt waar een vrouw in is geïnteresseerd.

Je kunt bijvoorbeeld zeggen: “Ik moet snel ophangen er is iets tussengekomen.” Waarna je ophangt.

De redenering erachter is dat je eerst de emoties van een vrouw triggert om vervolgens het gesprek abrupt te beëindigen

Ongeacht hoe je het doet is het abrupt beëindigen van een SMS interactie of telefoongesprek een geweldige manier om een emotionele reactie bij een vrouw op te roepen.

Zoals ik al zei, gebruik jouw creativiteit om op jouw manier emoties bij een vrouw op te wekken.

Als je nog meer voorbeelden van emotionele communicatie wilt ontdekken klik dan op de onderstaande link.

Ontdek hier de JUISTE manier om te communiceren met vrouwen