Hoe creëer je een meervoudig orgasmeLaten we maar weer met de deur in huis vallen.

Denk je wat extra’s te kunnen leren over seks? Nee? Dan zou ik niet verder lezen.

Kun je een beetje tegen een no-nonsense beschrijving wat seks betreft? Nee, dan zou ik niet verder lezen.

In ga ik je namelijk deels het antwoord geven op de vraag:

Hoe Creëer Je Een Meervoudig Orgasme Zoals Ze Nog Nooit Heeft Gehad?

In dit artikel licht ik een flinke tip van de sluier op. Heb je ook zoiets van, hoe doe je dat dan of kan dat eigenlijk wel?

Ja, dat kan. Het is allemaal te leren.

Wist je dat 80 % van de mannen slecht is in bed en dat het niet echt moeilijk is om tot de betere 20 % te behoren. OK, niemand is echt slecht. We zijn allemaal toch meestal wel van goede wil.

Stap #1:
Het 1e ding wat je dient te doen, is het voorzichtig beroeren van haar klit tot ze een orgasme heeft.

Ga naast haar liggen, terwijl je haar kust en haar borsten likt. Gebruik een vinger die flink is ingesmeerd met glijmiddel.

Je kunt als je geen condooms gebruikt (na 3 maanden testen op HIV) ook oliën gebruiken. Begin zachtjes haar klit te strelen. Af en toe stop je jouw vinger in haar vagina, en concentreer je op de klit.

Doe ongelooflijk voorzichtig, want een klit is ontzettend gevoelig. Probeer als het ware er meer omheen te strelen en raak de klit net aan.

Ondertussen streel je met je haren over haar buik, en de rest van haar lichaam (als je geen haren hebt, kun je ook je tong gebruiken.

Onderzoek wat ze allemaal lekker vindt. Meestal is het niet echt een probleem mits 1. je vinger goed vol glijmiddel zit 2. je een gestaag ritme aanhoudt.

Na een paar minuten – als je het goed doet – komt je minnares klaar. Niet iets waarvan de hemel omlaag valt, maar toch niet slecht.

Stap #2:
Alleen als ze klaarkomt, houdt je jouw middelvinger op haar klit. Beweeg je vinger niet. Laat die vinger daar liggen, min of meer alsof je het omhelst met je vinger.

Wat er nu gebeurt, is dat het orgasme dat ze had, zal blijven in een soort van golfbeweging. Ze zal af en toe gaan sidderen.

Ondertussen blijf je haar kusjes geven en fluister je allerlei opwindende en lieve vieze woordjes in haar sexy oortjes.

Stap #3:
Kus haar over haar hele lichaam, en begin haar te beffen. Ga nu niet haar klit direct likken, die is meestal nog veel te gevoelig.

Enfin gebruik je eigen fantasie en kennis, alleen de meeste mannen hebben dat niet veel (slaan op tilt waarschijnlijk).

Onthoud dan nu maar dat je het alfabet gaan beffen. Dat houdt de verrassing er voorlopig wel in.

De truc is nu dat je jouw duim in haar vagina plaatst. Schuif je duim in haar vagina (duimnagel naar boven) , terwijl de rest van je hand haar kont als het ware omvat.

Doe je duim zeg 5 centimeter naar binnen (houd je nagels redelijk kort). Nu zou je een beetje ruw, en geribbeld gebied moeten voelen.

Ga dit gebied stevig bewerken in kleine cirkeltjes. Ondertussen ben je nog steeds aan het beffen.

De vrouw in kwestie zou ongeveer gelijk moeten gaan reageren. Als ze zich redelijk wild gaat bewegen, en geluiden maakt als een soort manische neushoorn, dan zit je goed.

Houd het vast, en blijf bewegen op die geribbelde en een beetje ruwe plek. Ze komt nu flink klaar. Soms gaat ze zelfs al spuiten.

Stap #4:
Begin haar nu te neuken. Je wilt haar genoeg neuken, zodat ze niet meer zo gespannen is.

Ze wil namelijk nu toch wel even geneukt worden. Als je haar nu niet neukt, is ze te gespannen. Ze zit de hele tijd aan i ets anders te denken.

Als je haar nu een tijdje geneukt (5 –20 minuten afhankelijk van je uithoudingsvermogen) hebt, kun je haar spuitend    laten klaarkomen.

Stap #5:
Nu het huwelijksaanzoeken einde. De vrouw gaat nu al denken, dat je de beste uitvinding bent sinds gesneden brood.

Alleen er bestaat nog een ander niveau. Een geheim level. Een level waarop je haar enigszins afhankelijk van jou maakt.

Ooit wel eens afhankelijk geweest van een vrouw. Dat ze alles met je kon doen? Ja, nou zorg jij ervoor dat zij afhankelijk van jou wordt.

Je hebt haar nu dus spuitend laten klaarkomen. Positioneer jouw lichaam vervolgens op haar sexy lichaam.

Breng haar benen, naast haar oren, of op je schouders. Hierbij leun je naar voren, zodat je zo diep mogelijk in haar kan komen.

Als je redelijk groot bent, wees dan wel voorzichtig. Sommige vrouwen kunnen hier niet goed tegen. Ze zaten niet allemaal op gymnastiek vroeger.

Als je nu in deze positie bent, dan begin je lange halen te maken. Niet heel kort, of heel hard in het begin.

Nee, rustige en lange diepe halen. Breng nu het tempo langzaam naar boven, totdat het haast lijkt dat je haar aan het vermoorden bent.

Nu zal ze klaar gaan komen, alleen ze stopt er niet meer mee. Als je blijft doorgaan, met lange, harde halen gaat ze continu door.

Als je nu blijft doorgaan, gaat haar orgasme over in 1 lang orgasme. Je zal onder je een vrouw zien die totaal uit haar dak ligt te gaan.

Ze zal blijven komen, zolang je blijft stoten. Laat je door mij niet tegenhouden zou ik zeggen. En dat is ongeveer het hele verhaal. Jullie zullen beide een hoop plezier hebben.

Ook al lukt het niet meteen. Je kunt al een hoop lol hebben, alleen met een poging tot. Verlies jezelf in het moment, geniet van elkaar en van de intimiteit die jullie samen delen. Heb gewoon plezier.

Wees niet teleurgesteld als het niet meteen lukt. Als het je lukt, dan beloof ik je dat ze je nooit meer vergeet.

Let wel – wees niet 1 of andere gevoelloze klootzak. Knuffel haar, kus haar, geef haar een glaasje water, een handdoekje, en geef haar tijd om een beetje tot haarzelf te komen.

Het is nog al een intense ervaring voor haar. Ze zal een beetje zelfbewust worden. Een beetje aandacht kost niets, en is voor haar heel veel waard.

Enfin ik heb o.a. bovenstaande geleerd, en dat kan jij ook.