Gespreksonderwerpen Met Vrouwen Om Een Gesprek Gaande Te Houden

Gespreksonderwerpen Met VrouwenIn dit artikel ontdek je de beste gespreksonderwerpen met vrouwen om het gesprek gaande te houden, zonder je zorgen te maken dat het gesprek vastloopt.

Als er een vraag is die ik regelmatig gesteld krijg, dan is het waar je over moet praten met vrouwen. En de reden dat die vraag zo vaak wordt gesteld is heel SIMPEL.

De nummer een ANGST die de meeste mannen ervan weerhoudt om een vrouw (die ze leuk vinden) aan te spreken is de angst van de dodelijke STILTES en niet meer weten WAT je moet zeggen.

Als je echter je bewustzijn kunt injecteren met een constante stroom van gespreksonderwerpen, dan zul je sneller van je angst afkomen en makkelijker in staat zijn om met vrouwen te praten.

Wat Zijn De Beste Gespreksonderwerpen Met Een Vrouw?

Maar niet alle onderwerpen zijn goed. En de meeste onderwerpen zullen haar juist snel gaan VERVELEN.

==> Vier onderwerpen die je tijdens een date moet vermijden

Een vrouw zit niet te wachten op een gesprek over je werk. Het kan haar niet schelen hoe lang je al in je huidige stad woont. En als iemand haar in een bar vraagt of ze hier vaker komt, dan zal ze waarschijnlijk van ellende hard beginnen te schreeuwen.

Er zijn 6 eigenschappen waaraan een goed gespreksonderwerp met een vrouw moet voldoen. En nog belangrijker. Het zijn eigenschappen die leiden tot het gewenste resultaat…

AANTREKKINGSKRACHT!

Er zijn zes belangrijke eigenschappen die elk goed onderwerpen bezit.

Een goed onderwerp…

  • Zorgt voor een connectie en een gevoel van verbondenheid
  • Creeert een bepaalde emotie
  • Laat zien dat jij een mens van vlees en bloed bent
  • Zorgt ervoor dat het gesprek op gang blijft
  • Zorgt ervoor dat jij je aantrekkelijke kwaliteiten kunt tonen
  • Leidt naar seksualiteit

Op basis van de zes hierboven vermeld eigenschappen heb ik twaalf magische gespreksonderwerpen ontdekt die je helpen naar je uiteindelijk doel, het creëren van aantrekkingskracht.

De sleutel tot het succesvol praten met vrouwen is om een ​​handvol onderwerpen achter de hand te hebben, zodat je niet het risico loopt te lang over een bepaald onderwerp door te gaan.

Gespreksonderwerp #1) Jeugd En Kindertijd

Een van de beste gespreksonderwerpen tijdens een date of in het algemeen met vrouwen zijn gesprekken die gaan over haar jeugd en kindertijd.

We krijgen zelden de kans om erover te praten. En als we dat doen, dan opent het een sluisdeur van emoties. Iedereen kijkt met bepaalde emoties terug op zijn of haar jeugd. Als je dit onderwerp introduceert, dan zal het snel iets in haar losmaken.

Stel haar vragen die haar in staat stellen om te praten over haar jeugd en kindertijd. Niet alleen roepen jeugdherinneringen emoties op die we al een tijdje niet meer hebben gevoelt, het is ook een verfrissende afleiding van onze huidige realiteit.

Daarnaast leent het zich uitstekend om humor te gebruiken en makkelijk over te gaan van een normaal gesprek naar een wat meer seksueel getint gesprek.

Gespreksonderwerp #2) Reizen

Een ander geschikt gespreksonderwerp met een vrouw zijn reizen. Mensen houden ervan om te praten over de reizen. De sleutel tot succes is wel om HAAR te laten praten.

Voorkom de verleiding om direct het gesprek over te nemen en te vertellen waar je allemaal bent geweest. In plaats daarvan gebruik je het als een kans om meer te weten te komen over haar interesses, verlangens, passies etc.

Zorg ervoor dat je altijd een paar eigen “reisverhalen” achter de hand hebt. In plaats van dat je alleen maar een waslijst van plekken waar je bent geweest opdreunt, heb je een of twee memorabele verhalen van je recente avonturen achter de hand. (Hoe exotischer de locatie hoe beter).

Een gespreksonderwerp als reizen is ideaal voor het creëren van aantrekkingskracht. Vrouwen worden van nature aangetrokken tot mannen die veel reizen.

Als je eenmaal weet wat voor soort gespreksonderwerpen zorgen voor leuke, goede en aantrekkelijke gesprekken, dan is tijd om ze te introduceren. De beste manier om dit te doen is door middel van de “zaai” techniek. Het betekent dat je iets zaait dat betrekking heeft op wat je daarna gaat zeggen.

Als je bijvoorbeeld het onderwerp wilt verplaatsen naar je “jeugdherinneringen” dan kan je iets zeggen als:

“Je doet me denken aan mijn lerares Engels mevrouw De Haan van de middelbare school. Haha…. Ik herinner me een keer in de klas…blablabla”

Op deze manier kun je heel eenvoudig beginnen over een onderwerp als “jeugdherinneringen” door simpelweg aan te geven dat zij jouw herinnert aan je lerares Engels.

Als je eenmaal een aantal gespreksonderwerpen achter de hand hebt, zul je merken dat je meer geniet van het praten met vrouwen. Je zult je ook minder zorgen maken om die dodelijke stiltes en dat je niet meer weet wat je moet zeggen.

Wil Jij Een Meester Worden In Het Prater En Flirten Met Vrouwen

Als jij een ​​meester wilt worden in het praten en flirten met vrouwen, dan adviseer je om te kijken of De Seksgod Methode iets voor jou is.

Dit programma leert je stap voor stap de geheime taal van seksuele communicatie zodat een vrouw zich seksueel tot jou toe aangetrokken voelt.

Je ontdek de stap-voor-stap instructies en voorbeeldzinnen die je letterlijk kunt kopiëren en gebruiken om de man te worden waar vrouwen van nature mee willen daten.

Nu De Seksgod Methode 60 Dagen Risicovrij Uitproberen <— KLIK HIER